Het bezoekadres en postadres van scouting Cay-Noya is:

Heiligenbergerweg 177,
3816 AJ Amersfoort

Met de auto

Het adres van scouting Cay-Noya Amersfoort wordt door de meeste navigatiesystemen goed herkend en met Google Maps zeker.

Vanuit Utrecht / Zwolle (A28) / Apeldoorn (A1/A28)

Neem vanaf de A28 afslag nummer 7 bij Leusden richting Leusden, sla rechtsaf naar de Randweg (borden naar Leusden), Sla rechtsaf naar de Groene Zoom, Sla rechtsaf naar de Heiligenbergerweg, sla linksaf na het viaduct (voor het gebouw met alle kleuren van de regenboog), het zwarte gebouw in U-vorm bevindt zich rechts.

Vanuit Amsterdam

A1 richting Amersfoort, hou rechts aan, rij door op de A1 en volg de borden Hengelo/Zwolle/Amersfoort/E231, volg de 2 rechterrijstroken om de afrit richting Utrecht te nemen, voeg in op de A28. Nu verder zoals beschreven bij vanuit Utrecht.

Openbaar Vervoer

Lopend: is het clubhuis op 36 minuten (2,9km) van station Amersfoort bereikbaar. Per bus: Neem vanaf station Amersfoort de bus van Syntus o.a. lijn 17, 8 en 80 naar de Haydnstraat, het clubhuis is dan nog ca. 3 minuten verder lopen en voorbij het gebouw met alle kleuren van de regenboog ga je rechtsaf het parkeerterrein op. Rechts het zwarte gebouw (met RVS letters erop) is ons clubhuis.

Op de fiets

Op de fiets is het gebouw goed bereikbaar.