Opkomsttijden

Elke zaterdagochtend hebben we opkomst van 10.00 ’s ochtends tot 13.00 uur ’s middags. Het liefst zien we je 5 tot 10 minuten van te voren verschijnen zodat we onze opkomsttijd optimaal kunnen gebruiken. Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen hebben we vrij, maar hierover word je van te voren ingelicht. Soms is er sprake van afwijkende opkomsttijden, dit wordt natuurlijk ook vooraf aangegeven.

Openen en sluiten

De opkomsten500_kring openen en sluiten we altijd op dezelfde herkenbare manier. Zo hebben onze bijeenkomsten een duidelijk begin en einde. We beginnen met openen in kring door middel van een rivier en een dam te maken. De kinderen worden ‘Bevers’, met de sluiting komen ze weer als ‘jongen’ te voorschijn.

Communicatie

Ons team streeft uiteraard naar een goede (en leuke!) communicatie met Beverouders en/of verzorgers. Als er iets is: spreek ons aan! Je kunt dit het beste doen na de opkomst. Het programma is dan gedraaid en we kunnen even tijd maken om er voor te gaan zitten. Ook kun je ons natuurlijk bellen of mailen.

Onze eigen uitgaande communicatie omtrent opkomsten, opkomsttijden, wensen, vragen, mededelingen etc. doen we via de mail en via deze website.

Adressen

Stel, je wilt jouw bever afmelden voor de komende opkomst omdat hij ziek is, of hij gaat spelen bij een vriendje uit de speltak waarvan je niet precies weet waar hij woont… de contactgegevens van alle speltakleden updaten we ongeveer twee keer per jaar in onze adressenlijst. Wij vragen aan ieder om deze gegevens vertrouwelijk te behandelen. Heb je er bezwaar tegen dat wij jouw gegevens op de adressenlijst zetten en/of doorsturen, laat dat dan even weten aan Rebo.

Afmelden

Wanneer je een keer niet kan komen, moet je dat even melden. Dat kun je de week van te voren na opkomst doen. Of je stuurt een mail naar de Bever leiding (bevers@cay-noya.nl). Vergeet niet om je af te melden! Als je er onaangekondigd niet bent gaan we ons zorgen maken.