Activiteiten

makke-beerWe hebben diverse activiteiten bij de Bevers. Buiten wordt er heel wat afgespeeld. We gaan naar het bos en doen speurtochten of spellen zoals vlaggenroof, verstoppertje, Beveren, levend stratego en nog veel meer leuks.

Bij slecht weer zijn er natuurlijk nog genoeg activiteiten om te doen. We gaan dan in de beverburcht aan de slag.  Daar gaan we bijvoorbeeld knutselen, tekenen, zoek de geluiden spelen of luisteren naar een (Bever)verhaal.

Ook hebben we elk jaar een aantal samendraai opkomsten met alle andere speltakken. Stil zitten zal helaas voor sommigen, maar weinig voorkomen bij de Bevers.

Kampen

Naast de normale opkomsten hebben we een aantal kampen. Elk jaar hebben we in ieder geval minimaal 1 keer een weekendkamp (van zaterdag ochtend tot zondag middag) met alleen de Bevers. Waarbij we aan de hand van een thema (Spongebob, Smurfen, Disney) een heel weekend spanning en sensatie mee maken.

Verder is er nog het het groepskamp. We gaan dan met heel Cay-Noya (alle leden en leiding) een nachtje (misschien meerdere) slapen op een ander terrein dan waar we elk steentje en boompje kennen.

Beveruitje

Elk jaar hebben we ook een spetterend Beveruitje waarbij we naar een van de vele bekende pretparken gaan zoals oud Valkeveen en Koningin Juliana toren.

bevers-op-achterdek sinterklaas