Mijn naam is Rico van Wingerden, en ik ben op mijn 5 e begonnen als bever bij scouting Cay-Noya. Mijn beide ouders zijn (tot op de dag van vandaag) nog altijd lid van hun eigen scoutinggroep. Zelf heb ik foto’s gezien dat ik als 2-3 jarige al mee werd genomen naar scouting activiteiten en in slaap werd gesust in een brancard of gepionierd bed. (Veel keuze voor een andere sport zat er voor mij dus niet in). Momenteel zit ik al meer dan 25 jaar bij scouting Cay-Noya, en heb ik de tijd van mijn leven. Hiervan heb ik de laatste 10 jaar als Ottilius (leiding naam van het dolfijnen verhaal) van onze dolfijnen groep rond gelopen. 10 jaar waarin ik alles wel een keer heb meegemaakt, van kampen tot weekendjes weg. Het is zelf zo dat de kinderen die destijds mee gingen met de dolfijnen, nu mee gaan als explorers naar Nawaka Wonder Schoon 2022.

Uriëlle de Stigter, vanaf haar 11 e begonnen bij de landverkenners bij scoutinggroep de Woudlopers in Zeist. Daar is zij zelf Explorer geweest. Zij is twee jaar welpenleiding geweest en 8 jaar leiding bij de landverkenners geweest. Naast het leiding geven heeft zij verschillende bestuursfuncties gehad. Sinds augustus 2022 is zij lid geworden van Cay-Noya om de Explorer op te richten.

Eric van Schaick, Scout al zolang hij zich kan herinneren. Is in 1967 als welp begonnen bij Scouting St Willibrord in Bodegraven. Alle speltakken doorlopen. Jaren lang verkenner leiding geweest bij Cay-Noya. In de loop der jaren meerdere bestuursfuncties gehad. Met andere woorden een gigantische hoeveelheid ervaring.