Het terrein van scouting Cay-Noya bestaat uit een speelveld direct voor het clubhuis. Aan de zijkant van het clubhuis bestaat de mogelijkheid om vuur te maken in speciale vuurbakken en is er nog een speelveld (aantreedplaats welpen). Achterin het terrein bevindt zich de kampvuurplaats. De locatie heeft goede (openbare) parkeervoorzieningen (geen auto’s op het terrein zelf).

Er is een klein speelbos verder op het terrein en achter het speelbos is nog een groot (openbaar) veld en gelegen aan de Heiligenbergerbeek (geschikt om mooie kanotochten te houden). Op ons terrein, direct om het gebouw heen, zijn diverse velden waar activiteiten ondernomen kunnen worden. Op deze velden rondom het clubhuis is in overleg ook ruimte voor tenten. Het gehele gebouw en ook een gedeelte van het terrein is voorzien van buitenverlichting.

Om te kijken hoe de omgeving van het clubhuis er uit ziet, kijk je verder op onze website en deze virtuele tour.

Het gebouw en terreinen zijn beschikbaar voor verhuur aan scoutingclubs op de tijden dat we het gebouw zelf niet nodig hebben en/of met goede afspraken.

(Netwerk)bijeenkomsten voor het bedrijfsleven, wijkteams e.d. voor educatie en voor andere diensten zijn mogelijk.
Neem altijd contact op met ons via het mailadres en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je weten of de verhuurperiode, bijv. een weekend of een week nog beschikbaar is? Dat kun je opvragen via verhuur@cay-noya.nl

 

De volgende periodes in de zomervakantie van 2023 zijn reeds verhuurd:

8 juli 2023 t/m 19 augustus 2023