Verhuur clubhuis

Scouting Cay-Noya heeft sinds 2017 een geheel nieuw clubhuis aan de Heiligenbergerweg 177 te Amersfoort. Scouting Cay-Noya is een land- en waterscouting en het mooie clubhuis is groot en zeer geschikt voor verhuur.

Scouting Cay-Noya zit op de grens tussen Amersfoort en Leusden op een mooie en goed bereikbare locatie. Hieronder diverse beschrijvingen, van o.a. het gebouw, de omgeving en verdere bijzonderheden.

 

Indeling gebouw 

 • Gebouw in grote U-vorm. Alles is gelijkvloers (leidingruimtes op 1e verdieping worden niet verhuurd)
 • 4 gebruiksruimtes (waarvan de 2 middelste gescheiden zijn door een flexibele wand)
 • Hal links met 2 urinoirs, 3 toiletten, 2 douches, lange wasbak en invaliden toilet met douche. En een kleine pantry (kraan met wasbak)
 • Hal rechts moderne keuken: koelkast met vriezer, industrieel gasfornuis met 6 gaspitten en oven. En in deze hal nog een toilet
 • Het gebouw heeft buiten een overkapping over de gehele breedte van het middengedeelte met 4 grote picknick tafels
 • Voorzien van wifi en een brievenbus om post te ontvangen
 • Cay-Noya Plattegrond begane grond 2021-02-24 – verhuur – PL-01

De diverse ruimtes

Zaal 1 – zeeverkenners, 90 m ²
Zaal 2 – bevers, 40 m²
Zaal 3 – welpen, 60 m²
Zaal 4 – landverkenners, 87 m²
Sanitair –
3 toiletten, 2 douches, 2 urinoirs (1 op kinderhoogte),
3 wasbakken (1 op kinderhoogte)
Minder validen toilet met douche en wasbak
Keuken
Hal links, pantry keuken
Hal rechts, extra toilet
Buiten onder de luifel

Terrein

Het terrein van scouting Cay-Noya bestaat uit een speelveld direct voor het clubhuis. Aan de zijkant van het clubhuis bestaat de mogelijkheid om vuur te maken in speciale vuurbakken en is er nog een speelveld (aantreedplaats welpen). Achterin het terrein bevindt zich de kampvuurplaats. De locatie heeft goede (openbare) parkeervoorzieningen (geen auto’s op het terrein zelf).

Er is een klein speelbos verder op het terrein en achter het speelbos is nog een groot (openbaar) veld en gelegen aan de Heiligenbergerbeek (geschikt om mooie kanotochten te houden). Op ons terrein, direct om het gebouw heen, zijn diverse velden waar activiteiten ondernomen kunnen worden. Op deze velden rondom het clubhuis is in overleg ook ruimte voor tenten. Het gehele gebouw en ook een gedeelte van het terrein is voorzien van buitenverlichting.

Het gebouw en terreinen zijn beschikbaar voor verhuur aan scoutingclubs op de tijden dat we het gebouw zelf niet nodig hebben en/of met goede afspraken.

(Netwerk)bijeenkomsten voor het bedrijfsleven, wijkteams e.d. voor educatie en voor andere diensten zijn mogelijk.
Neem altijd contact op met ons via het mailadres en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je weten of de verhuurperiode, bijv. een weekend of een week nog beschikbaar is? Dat kun je opvragen via verhuur@cay-noya.nl

 

 

Tarieven en tijden 2024

(exclusief toeristenbelasting)

Voor scoutinggroepen

 • De overnachtingsprijs is € 8,00 p.p.p.n. voor scouts.
 • Huur clubhuis en terrein voor scoutingleden/niet commerciële instellingen een hele week minimaal € 1680,00 (schoolvakanties). In de zomervakantie kunnen de groepen op zaterdag bij aankomst vanaf 14 uur beschikken over het clubhuis (na ontvangst sleutel en uitleg beheerder) en dienen de groepen bij vertrek op zaterdag om 11 uur weer het clubhuis te verlaten (na overdracht aan beheerder) i.v.m. de volgende groep.
 • De overnachtingsprijs voor één dag/nacht bedraagt minimaal € 275,-. Twee of meer dagen/nachten kosten € 240,00 (gebaseerd op minimaal 30 personen) per dag/nacht extra.
 • Huur clubhuis en terrein voor scoutingleden een dagdeel (vm, nm of av) is € 180,-.
 • Huur clubhuis en terrein voor scoutingleden voor een hele dag € 250,-.

Voor niet-scoutingleden of groepen

 • De overnachtingsprijs voor niet-scouts is € 10,00 p.p.p.n.
 • De overnachtingsprijs voor één nacht bedraagt minimaal € 300,-. Twee of meer dagen/nachten kosten € 300,00 (gebaseerd op minimaal 30 personen) per dag/nacht extra.
 • Huur clubhuis (gedeeltelijk) en terrein voor niet-scoutingleden voor twee dagdelen of avond (vm en nm of av) € 300,-. Er geldt een toeslag van €50,- vanaf 50 personen en € 100,- vanaf 75 tot 100 personen. Boven de 100 personen geldt: prijs op afspraak.

Voor commerciële instellingen/bedrijven

 • Voor overige mogelijkheden geldt: prijs op afspraak.

Aanvullingen op verhuur

 • De borgsom bedraagt € 250,-.
 • Voor de 2 digitale sleutels wordt een borg van € 25,- per sleutelkaart berekend.

Op vrijdagavond vanaf 18 uur, zaterdag tot 18:00 uur en woensdagavond van 18:00 – 22:00 uur gebruiken we het pand zelf.

Voor aanvullende informatie met betrekking tot de verhuur van het clubgebouw en reserveringen kun je een e-mail sturen naar verhuur[@]cay-noya.nl.

Invullen aanvraagformulier verhuur

Je kunt hier het aanvraagformulier invullen, nadat je hieronder gecontroleerd hebt of het clubhuis vrij is.

 

De volgende periodes in de zomervakantie van 2024 en 2025 zijn reeds verhuurd:

13 juli t/m 20 juli 2024

20 juli t/m 27 juli 2024

18 augustus t/m 22 augustus 2024

19 juli t/m 26 juli 2025

Activiteiten & attracties

Op fietsafstand van het clubhuis bevinden zich:

 • Op fietsafstand van 20 minuten kan je naar het bos De Bokkeduinen, wat ook weer grenst aan het grotere bosgebied Birkhoven.
 • Op de fiets ben je met slechts 30 minuten fietsen bij de Soesterduinen, een mooi gebied met bos, zandverstuivingen, duinen en heide.
 • Dierenpark Amersfoort ligt op 17 minuten fietsen van het clubhuis (zie onder deze alinea ook een speciale aanbieding van het Dierenpark) en het Bosbad Amersfoort.
 • Bij het bosbad ligt ook een midgetgolfbaan.
 • Wie binnen wil klimmen kan hier vlakbij terecht in KEI boulderhal.
 • Voor bowlen, lasergames en een kinderspeelparadijs kun je bij Superfun terecht, ook op een kleine fietsafstand van 22 minuten van het clubhuis.
 • Op de fiets is het Henschotermeer goed bereikbaar in 35 minuten, voor wie in natuurwater wil zwemmen.
 • Liever overdekt zwemmen? Dan kun je terecht in de Amarena op 7 minuten fietsen of in 9 minuten naar zwembad de Octopus in Leusden met ook een speel- en ligweide buiten.

Speciale aanbieding voor scoutingclubs voor Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort wil graag scoutinggroepen verwelkomen in het Dierenpark. Deze scoutinggroepen mogen naar binnen voor een zeer laag educatief tarief. Graag contact opnemen met het Dierenpark voor het juiste speciale tarief. Reserveren kan ook via deze link:  Dierenpark Amersfoort waarbij bij de naam van de school dan de naam van de scoutinggroep ingevuld dient te worden. Naast dit speciale tarief voor scoutinggroepen zijn er ook normale groepskortingen mogelijk voor groepen mensen boven de 20 personen.

Het Dierenpark biedt ook een speciale app aan. Met deze app kun je tegelijkertijd je route navigeren door het park, informatie vinden over de dieren en het dagelijkse programma bekijken. Overdag kun je verschillende dierenpraatjes bezoeken. Elke woensdag, zaterdag en zondag om 13.00 en 15.00 uur kun je een praatje bijwonen over verschillende insecten en spinnen. Kinderen mogen zelfs de dieren vasthouden onder begeleiding!

Binnenstad Amersfoort

Binnen 25 minuten lopen sta je middenin de historische binnenstad van Amersfoort. Het relatief compacte centrum leent zich goed voor een marktspel, vossenjacht of om te winkelen. Ook kunnen er rondvaarten of stadswandelingen worden gedaan en kan de 98 meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren beklommen worden. Ook een bezoek aan het gezellige Eemplein is de moeite waard. Hier aan dit plein zijn diverse winkels (AH, Blokker, Mediamarkt), eettentjes en de Pathé bioscoop gevestigd.

Mogelijkheden voor meerdaagse hikes

Een tweedaagse hike uitzetten in de omgeving is goed mogelijk. Scouting Labelterreinen PBC Austerlitz en Buitenzorg in Baarn liggen beide binnen een dag loopafstand.

Catering en winkelen

Vlak bij ons clubhuis zijn diverse winkelcentra, bij het Euterpeplein loopafstand (1000m.) zijn diverse winkels zoals supermarkten. Bij winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden (5 minuten met de auto) kun je o.a. de Jumbo, Lidl, Domino’s, snackbar en kebab & grillroom vinden. De supermarkten zijn in beide winkelcentra 7 dagen in de week open. De dichtstbijzijnde snackbar is op 1000m en bevindt zich op het Euterpeplein.